QR4GlobalGoals®

Laat zien hoe je bijdraagt aan de SDG's met QR4GlobalGoals

Met QR4GlobalGoals helpt SDG Lokaal organisaties om te laten zien wat ze doen aan duurzaamheid en hoe dit bijdraagt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Voor wie is QR4GlobalGoals
Van bedrijven tot gemeenten en van goede doelen tot burgerinitiatieven. Iedere stap die bijdraagt verdient het om tot leven te komen en aan te zetten tot meer kennis en actie.

Wanneer QR4GlobalGoals toepassen
Dus wil je graag kennis, trots en participatie aanwakkeren voor wat je aan duurzaamheid doet, gekoppeld aan de SDG’s? Breng het tot leven met QR4GlobalGoals.

Hoe werkt het in de praktijk

1. Unieke QR-code in SDG-stijl
Per SDG of selectie van SDG's krijg je een unieke QR4GlobalGoals-code in de SDG-stijl (beschermd
beeldmerk). Deze kun je bijvoorbeeld vertonen bij je bedrijf, op je site of bij een object dat een goed
voorbeeld is van je duurzame keuzes en activiteiten.

2. Je informatiepagina in eigen beheer
Bij scannen van de QR-code landen mensen op je unieke SDG-informatiepagina met een door jullie gewenste invulling van de stijl. Deze basispagina kun je zelf voorzien van tekst, foto's, video's en documenten. Je kunt de pagina updaten wanneer je wilt. De QR-code blijft hetzelfde. Jullie zijn de enige met toegang tot je beveiligde database achter deze pagina. Vanuit deze site kun je natuurlijk ook externe verwijzingen maken voor verdieping.

3. Meer laten ontdekken
Heb je meerdere QR-codes of hebben je partners of buren ze ook, dan kun je deze inzetten voor speurtochten, educatie en eventueel zelfs voor toeristische doeleinden. Zo brengen we samen steeds meer tot leven welke mooie stappen we zetten op weg naar het behalen van de SDG’s.
© 2022 SDG Lokaal.
Product is toegevoegd aan de winkelwagen