Hoe werkt het?

Stap 1 Maak hier een account aan en kies op het productoverzicht de vormgeving uit en stel deze naar wens samen. Één QR4GlobalGoals-code is meerdere keren te gebruiken. Je kunt de vormgeving van de QR4GlobalGoals-code gebruiken voor je drukwerk, raamstickers, banners of op borden van forex, trespa of aluminium.
Stap 2 Op de productpagina kies je de vormgeving uit. Hierna bestel je de unieke QR4GlobalGoals-code incl. de jaarlicentie t.w.v. € 96,- exclusief BTW.
Stap 3 Na bestelling wordt er achter de schermen een account en een unieke SDG-informatiepagina aangemaakt. Klik hier om in te inloggen en richt je SDG-informatiepagina in! In het beveiligde dashboard kun je eenvoudig teksten, een video, een PDF document of PowerPoint presentatie toevoegen.
Stap 4 Direct na het plaatsen van de bestelling wordt door ons team het bestelde product vormgegeven. Zodra de producten zijn vormgegeven, ontvang je het bronbestand per e-mail.
Stap 5 Gefeliciteerd, de producten zijn gereed voor gebruik! Installeer de producten naar wens, activeer de SDG-informatiepagina en inspireer anderen! Na het scannen van de QR-code wordt je unieke SDG-informatiepagina zichtbaar. Toegevoegde documenten kunnen worden gedownload. Bekijk hieronder een voorbeeld van een SDG-informatie pagina.
Voorbeelden uit de praktijkVoor voorbeelden uit de praktijk klik hier.
© 2022 SDG Lokaal.
Product is toegevoegd aan de winkelwagen